Project Te koop Waregem | vanaf € 260 000

In het centrum van het Waregem vinden we deze recente residentie terug. Een unieke kans om een thuis te vinden of voor uw interessante vastgoedinvestering!

We bieden 2 appartementen met 1 slaapkamer te koop aan, elk met zijn eigen unieke kenmerken en allemaal met de extra voordelen van een berging en parkeerplaats. Door de centrale ligging in Waregem bent u op wandelafstand van bakker, slager, supermarkt, horecazaken en station.

Elk appartement straalt moderniteit uit, met aangename woonruimtes die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van het hedendaagse leven. Open keukens nodigen uit tot sociaal samenzijn, terwijl de slaapkamers een rustige toevluchtsoord bieden voor ontspanning.

Een van de grootste pluspunten van onze appartementen is de beschikbaarheid van parkeerplaatsen en bergingen. Parkeer uw auto veilig en handig op uw eigen parkeerplaats, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over parkeerproblemen in de stad. Daarnaast biedt de extra bergruimte u de mogelijkheid om uw bezittingen georganiseerd te houden, zodat u kunt genieten van een opgeruimde en leefbare leefomgeving.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om uw toekomstige thuis of vastgoedinvestering in het centrum van Waregem te ontdekken.

Voor meer info contacteer ons via 051 40 40 10 of per mail naar info@vlaemynck.be.

Interesse?
Neem contact op!

Bel: 051404010

Ontdek uw eigendom

Type Referentie Slpk. Opp. Prijs Status
Appartement 8790 Molenstraat 8 bus 0.1 TK 1 78,49 m² € 290 000 Te koop
Appartement 8790 Molenstraat 8 bus 11 - app 1.2 TK 1 59,51 m² € 260 000 Te koop

Algemene info

Type Project
Straat molenstraat
Stad/Gemeente Waregem
Provincie West-Vlaanderen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.