Ons team

Vlaemynck Vastgoedmanagement staat als een huis. Twintig jaar al bouwen wij zorgvuldig aan onze kennis, knowhow en expertise. Het maakt van ons kantoor een excellente vastgoedpartner, waar kopers, verkopers, huurders en verhuurders altijd welkom zijn. Ontdek hieronder het sterke team achter Vlaemynck.

Tielt

Noortje

Noortje

Michelle

Michelle

Larissa

Larissa

Matthias

Matthias

Nieuwpoort

Adriaan

Adriaan

Julie

Julie

Thijs

Thijs

Buitenland

Jeroen (Spanje)

Jeroen (Spanje)

Sofie (Frankrijk)

Sofie (Frankrijk)

Historiek

1999
Karel Vlaemynck start in 1999 in thuisstad Tielt met ‘Immo Vlaemynck’ en richt zich puur op de verkoop en verhuur van vastgoed. Immobiliën in de meest oorspronkelijke zin van het woord.

2005
De omschakeling naar Vlaemynck Vastgoedmanagement is een feit. Naast de traditionele vastgoedtransacties komen er luikjes projectontwikkeling en beheer bij.

2007
Met een nieuw kantoor in Nieuwpoort krijgt Vlaemynck Vastgoedmanagement ook voet aan de grond in het mulle zand langs onze Noordzeekust.

2013
Het Tieltse kantoor – waar ondertussen verschillende medewerkers actief zijn – verhuist naar Vlaemynck Business Center. Zelfde naam? Inderdaad, het moderne bedrijvengebouw herbergt verschillende vergaderzalen en 25 andere ambitieuze ondernemingen.

2016
Vanaf nu heet het Nieuwpoortse kantoor van medezaakvoerder Adriaan Logier ‘Vlaemynck Vastgoedmanagement Westkust’. De naamsverandering illustreert de ambities, de grotere reikwijdte en de daarbij horende projecten van het groeiende filiaal.

2019 en volgende
Twintig jaar of twee decennia. Zo lang of zo kort is Vlaemynck Vastgoedmanagement actief. Van een pure immo-makelaar zijn we geëvolueerd naar een allround vastgoedonderneming.
West-Vlaanderen blijft onze thuisbasis, maar ondertussen vindt u ook buitenlands vastgoed in ons aanbod terug. We zijn op elk vlak gegroeid en geëvolueerd. Bedrijfs- en investeringsvastgoed, een belangrijk aandeel ‘zorg’ met onder andere assistentiewoningen, projectontwikkeling en alles wat daarbij komt kijken … We doen het allemaal en we doen het allemaal met dezelfde overgave, professionaliteit en volledigheid.

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.